Åpen gård

På fredagen kom mamma fykende inn her og erklærte at vi skulle på Plantasjen å møte søstra og faren hennes. Så vi samarbeidet om barna, pakket alt i bilen og dro avsted. Når vi kom dit var begge søstrene til mamma der, søskenbarnet mitt og bestefaren min. Hadde det så koselig og bestepappa kjøpte roser til alle damene. Også fikk jeg jo kjøpt nye planter til rekkehuset og litt Halloween stæsj.

På lørdagen kjøpte vi maling til veggen bak peisen i stuen. Den slukte malingen rått, så Bjørnar måtte avgårde å kjøpe mer. Andreas ble sendt bort til besteforeldrene. De dro avgårde for å kjøpe lørdagsgodterier med han.

På søndagen startet vi dagen med ett bad, før vi dro avgårde på åpen gård ved Åsvang skolen. Der hadde de geiter, kuer, hester, høns, hane, kaniner, griser, hunder m.m Andreas var helt vill, og storkoste seg. Sprang rundt med Erik og hadde ikke tid til å spise vafler engang. Pga malingsarbeid dro vi til mamma og pappa etterpå. Fikk kaffe og kjeks. Ved middagstider bestemte vi oss for å bestille kinamat fra Nonnegaten, Mr Chuong – som er favoritten vår. Jeg og Andreas ble sendt avgårde for å hente. I bilen sovnet han og sov seg gjennom både middagen, og kvelden. Fikk han med hjem og lagt han og han sov til kl 7 neste morgen. Var i perlehumør da han våknet. At vi gikk glipp av Halloween, er vell ikke det verste som kan skje. Fikk med oss ett besøk av nabojentene, før vi slukket utelampen.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.