Torsdag allerede!

Denne uka har bare flydd avgårde (som vanlig)

På mandagen var jeg på foreldresamtale i bhg, alt var ok og Andreas fikk en kort dag. Ingrid var her og passet tvillingene mens jeg var der, så vi lagde en god omelett og koste oss da vi kom hjem. Andreas ble helt vill da han fikk se Ingrid. Og da mener jeg VILL. Etter at hun dro hjem sloknet vi begge to av ren utmattelse i senga hans.

På tirsdagen var jeg på 5 mnd kontroll på helsestasjonen. Og vaksinasjon. Helsesøstra syntes tvillingene var veldig motoriske, veltilpasset og i tillegg syntes hun det var kjempebra at vi hadde fått rutiner på dem allerede. Egentlig har jo vi bare fulgt demmes ønsker vi da, de får mat når de er sultne og sove når de er trøtt …

Silje hadde feber da vi våknet på onsdag. Hadde tenkt meg på mathandling, men det gjorde Bjørnar da han kom hjem isteden. Andreas insisterte på at mormor MÅTTE bade han. Og ringte henne. Som vanlig ikke tung å be, og bading ble det. Pappa matet Silje og Kristian imens, og jeg fikk hengt opp klær. Deilig med 4 ekstra hender. Spesielt når Bjørnar ikke var hjemme. Etterpå koste vi oss med havregrynsgrøt.

I dag har jeg vasket hus og forbedredt middagen. Blir ovnsbakt fisk.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.