Pirbadet, en oase for barnefamilier

I går var jeg og Andreas i pirbadet. 5 timer i pirbadet med vilter 3-åring tar på kreftene. Så jeg sovna i godstolen da jeg kom hjem. Andreas sovnet i bilen på vei hjem, mellom pirbadet og sentralstasjonen. Helt utslått.

Begge har sovet som to steiner i natt, men kjenner jeg er veldig seig i dag. Så sitter fremdeles med kaffe og slapper av. Mas om å dra i pirbadet i morgen igjen preller av. Blir lenge til neste gang nå kjenner jeg.

Men skal nok ut i nærområdet på noen turer i steden kjenner jeg. Prøve ut det nye akebrettet vi kjøpte på mandagen. Må bare få Bjørnar til å montere det først. Var slikt avansert greier med ratt og greier. Rattkjelke heter det kanskje. Nå er jo jeg rimelig barnslig selv, så jeg gleder meg sikkert mer enn Andreas til å teste det ut.

Ellers har jeg bestilt nye vinterbukser til meg og Bjørnar på nettet. Og regnbukser. Så nå kan vi snart ut uansett vær og føre.

I kveld skal vi på familieselskap. Årets julefamilietreff. Dette er tradisjon i vår familie. Vanligvis har vi spleiselag, hvor alle tar med en rett hver. Men i år slår bestefaren min på stortromma og spanderer selskapet på alle i julegave. Skikkelig smart synes jeg. Så han har leid lokale og kokk. Gleder meg veldig til det. Så kan tvillingene og Andreas ha på bunadene sine. Lurt å bruke dem mest mulig før de blir for små.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.