Tomt for brød – igjen :)

Da jeg stod opp i morrest var det nesten tomt for brød. Tok det som ett kompliment på at de jeg bakte på fredag var gode! Bestemte meg derfor å sette en deig og lage nye. Men først måtte jeg bare bade og kose masse med Silje og Kristian som ble 5 mnd i dag. Da de sovnet for duppen kastet jeg meg ut i brødbakinga. Oppskriften på disse finnes her.

Fikk trivelig besøk av pappa etter middagen. Han fikk restene etter desserten som var Smoothie. Frisk og syrlig. Rakk å rydde kjøkkenet mens han holdt unga i sjakk. Etterpå ble det mating av Silje og Kristian, før kveldstellet av Andreas. Han var så trøtt etter herjinga med bestefaren at han nesten sovna ved matbordet.

Fant det ganske komisk at vi spurte han: «Hva vil du ha til kveldsmat?» Også fikk han ingenting av det han ville ha, stakkars. Svarene var som følger: «Pølse i brød», «Yoghurt» og da han ikke fikk noen av de delene: «Ingenting» he he Stakkars

Men det ble da noen biter brød, før faren ga etter og serverte en yoghurt.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.