Juleforberedelser og shopping

I dag begynte jeg å tenke på at jeg MÅ skrive handleliste til jul. Er ikke lenge igjen og jeg gleder meg. Det komiske var at rett etter at jeg tenkte det, så tilbød moren min seg å passe barna slik at vi kan dra å handle inn sammen. Det blir koselig det. Så i morgen kommer jeg sikkert til å bruke hele dagen på å skrive liste.

Jeg elsker lister.

I dag fikk jeg også handlet inn siste rest av julegaver (tror jeg) + julegardiner og litt pynt. Også var jeg så heldig å få en fin lysestake og lys + pynt av mamma. Så nå ligger det ant til å bli fint her.

I helga regner jeg med at vi vasker litt grundig. Så får vi pynte på lillejulaften. Det er tradisjon for meg. Ikke lenge igjen nå.

En kommentar om “Juleforberedelser og shopping”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.