Her kommer vinteren …

I dag så jeg i avisen at vinterskoene vi hadde tenkt å kjøpe til Andreas var på tilbud på City Syd. Kastet meg på telefonen til mamma for å spørre om hun kunne passe tvillingene slik at jeg kunne kjøre å kjøpe. Men så var hun allerede rett rundt hjørnet der, så hun stakk innom å kjøpte for meg. Var på tide å få tak i dem også, for nå ligger snøen på marka her. Ikke at jeg tror den blir liggende, men på tide å skifte bekledning… Heldigvis er resten i boks.

Etterpå ga jeg tvillingene smaksprøve på grøt, og ryddet en del mens de sov duppen sin. Var akkurat ferdig med å koke kaffe og skjære opp frukt da mamma kom innom med skoene. Etterpå laffet jeg avgårde for å hente Andreas i barnehagen. Kom da på at jeg helt har glemt å handle vinterklær til meg selv. Og jeg kastet det gamle rasket da vi flytta!  Ja Ja Det blir vell på meg og…

Vell hjemme kastet jeg meg over middagslaginga, før det ble bading, kosing, leking, stell og legging av diverse unger.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.