Gilde Kjøttpudding med grønnsaker og Toro Kjøttkakesaus – En HIT.

Med tre små barn i hus kan det bli litt hektisk innimellom. Spesielt når to av dem gråter og en ønsker sterkt å ha mammas oppmerksomhet helt for seg selv etter en dag i barnehagen. Kombinert med at man vet at det nærmer seg middagstid, kan det bli spennende.

En slik dag hadde vi i går, og da var jeg veldig glad da jeg fant en ferdigstekt kjøttpudding i kjøleskapet. Bestakk tre-åringen med at han kunne få steke, og proppet i babyene med mat, så var vi i gang.

Ingredienser:

  • 1 Ferdig Kjøttpudding fra Gilde
  • 4 Store poteter
  • 3 Gullerøtter
  • 1 Blomkål
  • 1 Brokkoli
  • Toro Kjøttkakesaus

Skrelte og kuttet opp grønnsakene i passe størrelser, kokte potet og gulrot i ca 10 min – før jeg hadde i resten av grønnsakene.

Så skar jeg kjøttpuddingen i ca 2 cm skiver. Og stekte dem. Rørte i posesaus.

Dette akkomonert med litt misfornøyde babylyder. Heldigvis kom mannen hjem og tok over matlagingen, mens jeg fikk ammet litt mer.

Så dekte jeg og 3-åringen på bordet.

Og voila ferdig. Og da samboeren min sa litt overrasket at dette var jo faktisk veldig godt, så var jeg fornøyd.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.