Bryllupskaken vår!

Den 11.11.11 ble jeg lykkelig gift med min elskede gjennom 8 år! Så siste måneden er gått med til planlegging av det. Dagen var helt perfekt og akkurat slik vi ville ha det. Masse takket være mine foreldre som har hjulpet oss både økonomisk, psykisk, passet barn, båret tinger og stilt opp over 100 % i denne tiden – som vanlig.

Og «tante» wenche som passet våre kjære søte små!

Nå håper jeg alt snart kommer tilbake i vanlig gjenge.

Legger ut ett bilde av bryllupskaken vår, som er den beste kaken jeg har smakt:

Selve kaken er sjokoladebasis, og den hvite sjokoladen er litt syrlig hvit sjokolade. Pynten er marsipan. Broen har hun som bakte kaken laget selv. Og rundt er det sjokoladeplater.

Fikk masse kjøkkenutstyr i gaver. Som 4 stykk kniver, kenwood major kjøkkenmaskin, Dolce Gusto kapselmaskin, ministrå service fra Porsgrun, termokopper, div fra rosendahlserien vi samler på.

Vinterbryllup kan nok være en utfordring, men her i Trondheim har vi hatt strålende høstvær i «vinter» – så det ble ikke noe snø og frostroser som vi hadde sett for oss på forhånd.

2 kommentarer om “Bryllupskaken vår!”

  1. Kan jeg spørre hvor du bestilte bryllupskaken din og hvor mye den kostet? Den var jo bare helt nydelig! Vi gifter oss selv i år og ser etter fine sjokolade bryllupskaker:)

    Svar
  2. Hei Christina! Ikke sant den er nydelig? Og den smakte veeeldig godt. Jeg har desvere ikke kontaktinfo på hun som lagde kaken, var ei jeg har jobbet med før som anbefalte ei hun kjente som lagde den til oss. Kostet 900 kr levert i festlokalet. Så var veldig fornøyd med det. Lykke til med bryllupskake jakten. Bor du i Trondheimsområdet kan jeg kanskje forhøre meg om hun driver på enda.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.